Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Al doilea accident în 24 de ore cu un motociclist grav rănit pe șoselele din Bistrița-Năsăud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accidentele grave în care au fost implicați motocicliști s-au ținut lanț pe șoselele din Bistrița-Năsăud în acest weekend. La  24 de ore de la accidentul înregistrat la ieșirea din Unirea, în care un motociclist a avut nevoie de resuscitare după ce a intrat în coliziune cu o mașină, sâmbătă seara  un alt accident grav a avut drept victimă tot un conducător de motocicletă.

Motociclistul, un tânăr de 28 de ani din Salva a fost aruncat într-un șant de pe marginea Drumul Național 17C, la ieșirea din localitatea Cepari spre Dumitra, după ce a intrat în coliziune cu un  autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Parva. Accidentul s-a produs sâmbăt în jurulorelor 18,00.

Drumul a fost blocat parțial pe un fir de mers mai bine de 45 de minute, timp în care echipajele Smurd sosite la fața locului, un echipaj cu paramedici si apoi cel de terapie intensivă au stabilizat victima, care avea traumatism cranian sever și  alte politraumatisme și l-au transportat  la UPU SMURD Polițiștii rutieri din Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă, anunță IPJ, care precizeaza că șoferul nu era băut, iar motociclistul nu a putut fi testat.

Sursă foto: Marius Rus

 

Share.

Lasă un comentariu