Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Șoferiță scoasă din mașina căzută în râul Sălăuța, între Romuli și Telciu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un nou accident cu mașină căzută în râul Sălăuța, între Telciu și Romuli, într-o zonă în care au loc frecvent asemenea  incidente, s-a petrecut luni dimineața. O femeie care conducea mașina a fost scoasă din autovehiculul răsturnat pe plafon, informează ISU

Pompierii voluntari de la SVSU Romuli sunt primii care au intervenit la accident. Șoferița a fost scoasă din autoturismul răsturnat pe plafon este conștientă si cooperantă și urmează să fie preluată de echipajul de prim ajutor SMURD a informat ISU.

Potrivit polițiștilor șoferița de 46 de ani din Bistrița a pierdut controlul mașinii și a plonjat cu mașina în albia râului, mașina oprindu-se pe plafon. Femeia, care a fost transportată între timp  la spital, nu consumase băuturi alcoolice, au stabilit polițiștii.

Drum cu istoric de accidente

Segmentul de drum dintre Telciu și Romuli, paralel cu Sălăuța este unul cu accidente frecvente în care mașinile ajung în albia râului. Ultimul, în care au pierit trei oameni a avut loc chiar la începutul acestui an.

Bistrița Express a scris despre asemenea accidente în ultimii ani:

Foto: arhiva

UPDATE: O mașină a ajuns în Sălăuța joi noaptea după ce s-a ciocnit de o alta. Șoferii erau doi tineri sub 20 de ani

Un tânăr a făcut o baie matinală în Sălăuța cu tot cu mașină. A avut noroc

Gheața de pe carosabil i-a venit de hac unui șofer în Fiad: a plonjat cu mașina în Sălăuța. Accident la indigo cu un altul de acum 2 ani

Share.

Lasă un comentariu