Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PNL anunță că pregătește din timp candidatul pentru Primăria Bistriței și echipa din jurul lui. Liberalii intră în curând în procedură de selecție

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liberalii bistrițeni au anunțat astăzi că un prim sondaj de opinie în care vor intra candidații validați de organizația municipală, în baza înscrierilor din partid sau din afara lui va avea loc în luna mai, iar în septembrie va urma un altul. Sorin Hangan, președintele organizației municipale a PNL a anunțat astăzi cum se va desfășura procedura de selecție, dar și care este noua abordare în privința alegerilor locale: ”Deschidem partidul pentru cetăţeni. În scurt timp, lansăm un draft de program şi invităm cetăţenii cu idei, şi să vină ei înşişi alături de noi pentru a crea o alternativă la ce avem astăzi.  Am lansat și procedura pentru candidaturi pentru alegerile locale. Și noi și conducerea centrală am fixat un calendar.  PNL  va avea un candidat din timp și vom forma o echipă în jurul lui. Vom avea sondaje în mai și septembrie și vom decide” , a spus Sorin Hangan într-o conferință de presă.

Liberalii vor să pregătească din timp un candidat, dar și echipa precum și programul, acesta din urmă fiind updatat cu ideile constructive venite și din exteriorul partidului, de la cetățeni:” Știm cu toții că fără o echipă sudată și fără un candidat bun, pregătit din timp, nu putem spera la multe. O să le propunem bistrițenilor o cu totul altă politică: zecile de milioane de euro trebuie cheltuite mult mai chibzuit” a mai spus liderul liberal. Despre primul sondaj acesta a spus că sesiunea de înscrieri va fi finalizată până în 28 aprilie și că nu poate preciza câți liberali se vor înscrie: ”nu știu câți candidați vor intra, : 2,3, 4 . De acolo urmează o analiză și biroul va desemna 2-3 candidați dinăuntru, dar pot fi și din afară pentru că am spus că deschidem ușa partidului, așa că în această perioadă se pot înscrie și personalități din viața civilă. Evident că ulterior vor deveni membri ai PNL, pentru că asta e condiția. Oricine se poate înscrie” a mai spus Sorin Hangan.

În aceeași conferință de presă președintele PNL Bistrița l-a prezentat pe nou membru al PNL, notarul public Gabriel Groza, intrat în partid odată cu noua politică de deschiderea a partidului. Groza a explicat că nu-și dorește funcții în parte, ci să-și achite ” nota de plată” față de Bistrița, orașul în care s-a format.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Ca sa va dau de gandit pana dupa Sfintele Pasti, cand o sa va transmit daca merita o astfel de circoteca sa fie luata in serios si chiar sa ma inham la ea. Poate, nu se stie.

Lasă un comentariu