Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Finanțări pentru al 12-lea an consecutiv pentru ONG-uri de la Primăria Bistrița: se scrie ghidul 2017.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierii locali vor adopta în ședința din 31 ianuarie ghidul pentru finanțările nerambursabile destinate organizațiilor nonguvernamentale în baza legii 350 din 2005.

Proiectul ghidurilor este disponibil pe site-ul municipalității, valoarea finanțărilor acordate urmând să fie și anul acesta între limitele de  3.000 şi 15.000 de lei. pentru un proiect. Contribuția proprie a solicitanților trebuie să fie de minim 10 % din proiect, însă în situații de egalitate de puncte câștigă cei cu contribuția mai mare.

Și anul acesta rămân aceleași domenii: tineret, sport şi educaţie social, relaţii internaţionale, protecţia mediului şi interdisciplinar. Proiectele trebuie să aibă minimum 60 de puncte, . Anul trecut municipalitatea a alocat  1,24 milioane de lei pentru finanțarea acestor proiecte. Conform proiectului ghidului de anul acesta relevanţa faţă de obiectivele cuprinse în Strategia de dezvoltare locală a municipiului Bistriţa pentru perioada 2010-2030 se păstrează ca și criteriu de bază. Nu sunt eligibile achiziţii de terenuri la plată  clădiri şi mijloace de transport, transport în regim de taxi, Cartele de telefon, Comisioane bancare, dobânzi, penalităţi de întârziere, dar și onorariile plătite de către beneficiarul de finanţare persoană fizică către alte persoane fizice.

Share.

About Author

Lasă un comentariu