Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Instituția Prefectului anunță campanie de vaccinare drive-through în Bistrița în weekend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Bistrițenii au posibilitatea să se vaccineze direct din mașină în weekendul viitor.  O vor putea face în parcarea mall-ului Retail Park, chiar în apropierea unui alt centru drive-thru, cel al KFC.
Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a făcut anunțul, astăzi pe pagina sa de facebook: ” Campanie de vaccinare drive-through în Bistrița în perioada 8-9 mai! Pentru perioada 8-9 mai se pregătește o campanie de vaccinare Drive-Through, cu serul Pfizer, prin amenajarea a trei fluxuri de vaccinare în parcarea B1 Retail Park din municipiul Bistrița” , precizează Instituția Prefectului.
Ce documente trebuie să aveți dacă vreți să folosiți facilitatea vaccinării din mașină
Cei care doresc să se vaccineze în weekend la mall trebuie să aibă asupra lor doar actul de identitate și un chestionar de triaj pe care trebuie să il aiba gata completat.  Documentul poate fi accesat pe site-ul: https://bn.prefectura.mai.gov.ro/…/chestionar_triaj…
Programul centrului: 8,00- 20,00
Vaccinarea se realizează fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare, precizează Instituția Prefectului.
Pentru administrarea celei de-a doua doze Pfizer cei care se imunizează cu prima doza la centrul drive-through se pot prezenta ulterior la oricare dintre centrele la care se administrează acest ser. Potrivit prefectului Stelian Dolha vor exista trei fluxuri de vaccinare în cadrul acestei campanii.
Share.

About Author

Lasă un comentariu