Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

USR BN :”Solidari cu Ucraina – Campanie umanitară pentru sprijinirea refugiaţilor ucraineni.”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR Bistrița-Năsăud anunta colectarea de donații pentru refugiații ucraineni la sediul sau județean:

”Dorim să vă anunțăm pe această cale că și la sediul USR Bistrița de pe strada Gheorghe Șincai nr. 16, primim pachete cu produsele din lista recomandată (alimente neperisabile, pilote, perne, jucării, lapte praf, batoane, medicamente, haine groase) în fiecare zi, dacă ne contactați la numărul de telefon 0749216447.

Tot ceea ce strângem din donații, va fi sortat și vor ajunge, prin bunăvoința colegilor noștri voluntari, pregătiți să ajute, la refugiații războiului din Ucraina.”  a anunțat presedintele USR BN Lorand Toth. Celor care vor sa sprijine cu cazari temporare ale refugiaților sau voluntariat USR le-a pus la dispoziție un numar de telefon:

Cei care vreți să sprijiniți cu un adăpost pentru cazare temporară, transport sau voluntariat, vă rugăm de asemenea, să ne contactați la numărul de telefon de mai sus și o să vă adăugăm pe liste. Lista adăposturilor temporare pentru refugiați, o vom transmite în cel mai scurt timp autorităților.

Mai mult, vă informăm că puteți ajuta și prin intermediul asociațiilor pe care le știm implicate în aceste acțiuni de ajutorare a refugiaților și au puncte de colectare în municipiul Bistrița. Aceste asociații sunt: Asociația OM – Pietonalul Liviu Rebreanu, Bistrița, Asociația Impact Bistrita – strada Vasile Conta, in cladirea Salii Polivalente, intrarea de la vestiare, dinspre Lidl, et 1, camera 6 – 12.oo – 18.oo, Asociația Tineri pentru comunitate – str. Vasile Conta, nr. 1, et. 1, Asociația Salvatorii Sufletelor Nimanui – în curte la Comat Bistrița

Ajută și tu! Vă mulțumim pentru solidaritate!” a precizat anunțul.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu