Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O asociație de firme din care face parte CML Beclean și Îndemânarea Prodcom va construi Centura Becleanului. O decizie a Curții de Apel a eliminat și ultimul blocaj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un grup de firme asociat în jurul CML Beclean va construi Centura Orașului Beclean, proiect blocat mai multe luni în instanță după ce MIS Grup, o altă firmă autohtonă care a participat la licitație a atacat decizia comisiei de atribuire a licitației, care nu i-a desemnat drept câștigători, din 14 iunie 2021.

Curtea de Apel Cluj a respins în urmă cu câteva zile prin decizie definitivă recursul făcut de MIS Grup care a contestat desemnarea câștigătorului licitației, adjudecată de asociația de firme din jurul CML SA. Pe lângă respingerea plângerii instanța a obligat contestara,  MIS SRL să plătească Primăriei Orașului Beclean suma de 6000 lei iar Companiei CML Sa  5950 lei drept cheltuieli de judecată.

Octombrie-cel mai apropiat termen pentru deschiderea lucrărilor la Centura Becleanului

Aceasta înseamnă că grupul de firme din jurul CML adică CML, Îndemânarea Prodcom, Test Prima SRL, Daci Faber srl, DP Proiect, cîștigătorii licitației așteaptă ordinul de începere a lucrărilor pe care trebuie să-l dea Primăria Orașului Beclean, pentru a se putea apuca de lucru. Potrivit surselor din Primăria Beclean deocamdata mai trebuie finalizată procedura desemnării dirigintelui de șantier, aflată în desfășurar, după care va veni și ordinul de începere a lucrărilor, estimat pentru luna octombrie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu